Bisnes Mobile Spa memang semakin mendapat tempat di hati wanita Malaysia, sepertimana yang saya pernah kongsi dalam entry sebelum ini. Wanita hari ini sering terperangkap antara kesempitan masa, kerjaya dan rumahtangga. Mereka tak ada banyak masa untuk memanjakan diri mereka sendiri yang terlalu penat bekerja.

Bisnes yang bagus adalah bisnes yang menyelesaikan masalah dan dapat menambah nilai ramai orang. Masalah wanita- wanita bekerjaya zaman sekarang juga adalah satu peluang yang terbentang luas untuk anda yang sedang tercari-cari peluang pekerjaan sama ada sebagai pekerjaan part time atau life time. Kewujudan Bisnes Mobile Spa ini membuka peluang kepada lebih ramai wanita untuk memanjakan diri mereka di rumah sendiri.

Banyak yang Bisnes Mobile Spa  boleh bantu selesaikan masalah wanita. Wanita yang tak pernah terfikir untuk menjaga kecantikan dan kesihatan dek kesibukan bekerja dan mengurus rumahtangga akan ada masa untuk mendapat rawatan spa, ia secara langsung akan memberi mereka rasa relax dan hilang semua stress dan kepenatan bekerja. Manfaatnya mereka akan lebih tenang dan gembira menguruskan tugas seharian, anak-anak happy, encik suami sudah tentulah lagi happy, isteri dah cantik kan !


Apa Itu Bisnes Mobile Spa di Bawah Projek The Walking Beauty

Projek Spa THE WALKING BEAUTY (TWB) ini adalah projek SPA TANPA KEDAI yang telah direka khusus oleh founder TWB, Puan Ainul Shahrazad. Ia direka khas untuk membantu ramai wanita yang masih mencari bisnes yang MUDAH, SIMPLE & FUN tetapi mampu memberi pulangan INCOME LUAR BIASA

  1. Belajar bagaimana MAMPU memiliki SPA atas NAMA SENDIRI dengan kos yang sangat minima dan TERMURAH
  2. Belajar bagaimana mampu menjana pendapatan sehingga 4-5 angka sebulan walaupun HANYA DARI RUMAH
  3. Belajar bagaimana menjana pendapatan agar duit masuk hari-hari dan berpeluang menjana income melalui ejen spa yang dilahirkan di bawah nama spa mereka sendiri

Apa Itu Bisnes Mobile Spa The Walking Beauty Project

Apa Itu Bisnes Mobile Spa The Walking Beauty Project

Projek Spa The Walking Beauty adalah Bisnes Spa Tanpa Kedai.  Ia Adalah projek spa yang memanfaatkan sepenuhnya produk kecantikan dan kesihatan SHAKLEE yang terbukti berkesan.  Ia sesuai dengan tagline Shaklee  ” Selamat, Berkesan & Semulajadi ” – “Always Safe, Always Work & Always Green .  Ia hanya direka untuk golongan wanita sahaja.  Peserta boleh membuat pilihan untuk melaksanakan secara mobile spa atau home spa, yang pastinya ia adalah projek SPA TANPA KEDAI


Siapa Yang Patut Sertai Bisnes Mobile Spa The Walking Beauty Project

Jika anda sedang mencari-cari bisnes, atau dah buat macam-macam bisnes tapi belum berjaya dapat income yang baik, anda mungkin salah seorang bakal BEAUTICIAN TWB
Berikut adalah golongan yang TWB sasarkan.  Ia berdasarkan berapa ramai wanita yang telah menghubungi ejen dan trainer projek The Walking Beauty sejak tahun 2015, anda mungkin salah seorang dari mereka bukan?

Siapa Patut Join Bisnes Mobile Spa The Walking Beauty

  1. Wanita yang minat sangat bisnes spa tetapi tiada modal yang besar
  2. Wanita yang mempunyai impian untuk buka spa sendiri
  3. Wanita yang ingin buat perniagaan dari rumah tetapi tak tahu nak buat bisnes apa
  4. Wanita yang bekerja tetapi ingin mula berniaga dari rumah secara part time
  5. Para surirumah yang ingin pendapatan sampingan dari rumah
  6. Para graduan yang masih menganggur
  7. Pelajar IPT yang memerlukan duit poket tambahan
  8. Pengusaha spa yang dibelengu hutang kerana kekurangan pelanggan dan terpaksa membayar sewa yang tinggi


Bisnes Mobile Spa The Walking Beauty Boleh Buat Duit Ke

Nak buat bisnes , mestilah nak bisnes yang menguntungkan kan? Saya sendiri dah bertahun mencari bisnes yang boleh buat duit , tapi dalam masa yang sama saya tak nak kerja teruk-teruk sangat, sampai susah nak cuti, susah nak pergi jalan-jalan, tiada masa bersama anak-anak.
Bisnes yang berjaya , bisnes yang terbaik bagi saya adalah bisnes yang mudah dan simple, saya nak bisnes yang work smart. Tapi boleh dapat income 4-5 angka. Ada ke bisnes camtu ?

Di TWB – Bisnes Mobile Spa The Walking Beauty Project, kita cipta peluang itu.  Permintaan spa bergerak ataupun spa di rumah adalah sangat tinggi.  Buktinya, team TWB sendiri memang tak menang tangan menerima tempahan spa di rumah.  Jom tengok testimoni dari Beautician TWB



Apa Beza The Walking Beauty Berbanding Bisnes Mobie Spa Lain

Ok, sekarang ni banyak kan Kursus Usahawan Spa Bergerak ni di Malaysia. ada yang dianjurkan pihak swasta , juga ada yang dianjurkan oleh kerajaan melalui jabatan-jabatan seperti MARA, KEMAS dan lain-lain. Wujudnya banyak kursus untuk usahawan spa ini sudah tentu disebabkan adanya permintaan tinggi untuk Bisnes Mobile Spa.

Jadi, apa yang bestnya Bisnes Mobile Spa di bawah projek The walking Beauty ni.
Haaa meh saya cerita

Kursus spa kami sangat PRAKTIKAL, SIMPLE & HARGA MAMPU MILIK

Ramai yang hairan dan tanya beautician kami, bagaimana kursus hanya 3-4 jam tapi banyak proven result, ramai beautician yang berjaya buka spa sendiri dan buat duit hari2
Dengan training cara kami, kami jamin anda yang sertai Bisnes Mobile Spa The walking Beauty akan menjadi PAKAR kerana latihan yang diberi adalah latihan secara ‘hands on.’ Latihan yang sangat PRAKTIKAL dan MUDAH.

Bina Spa Anda Dengan Jenama Anda Sendiri!

Salah satu modul dalam training TWB ialah “Bagaimana Nak Set Up Bisnes Spa “.  Kami akan ajar anda step-by-step macam mana nak setup HOME & MOBILE SPA  dengan jenama anda sendiri.  Tidak ketinggalan cara  bagaimana nak kembangkan bisnes spa anda nanti.

Jadi, kalau memang impian anda nak jadi owner bisnes anda sendiri, anda lah bakal CEO bisnes anda nanti !

Ada SUPPORT GROUP BERTERUSAN

Group support kami sangat happening. dan ia adalah seumur hidup. Selain itu anda akan dapat entry ekslusif ke 3 support group lain lagi yang dikelola oleh master shaklee, mereka ni income 5 – 6 angka tau.  Buat bisnes secara berjemaah lebih mudah berbanding anda pergi belajar spa, lepas tu balik nak buat sorang-sorang.

Kalau buat sorang-sorang, bila anda takde sale , atau takde customer and aakan termenung sorang-sorang.  Tapi di TWB, anda tak akan sempat rasa down, sebaliknya anda akan sentiasa bersemangat dan rasa nak buat duit hari-hari tau !

Peluang jana INCOME 4 PENJURU

Income kami bukan semata-mata dapat dari servis spa tetapi ada lagi 3 penjuru tau. Nak tau kena lah join team kami dulu

Peluang dapat TRIP KE LUAR NEGARA

The Walking Beauty Project setiap tahun ada oversea trip tau.  Itulah keistimewaan join projek HOME & MOBILE SPA TWB ni.  Oversea trip merupakan annual activity bagi semua peserta TWB.  Macamana nak layak trip ni, nak tau , kenalah join TWB dulu.

Jom tengok aktiviti tahunan The walking Beauty Project.

 

TWB Perth 2016

TWB Maldives 2017

Insyaallah pada tahun ini TWB akan ke Paris pula. Tiket PERCUMA ke Paris , siapa yang tak nak kan !

Bagaimana Nak Sertai Bisnes Mobile Spa The Walking Beauty

Kami buka kemasukan untuk training spa TWB ini sepanjang masa.  Anda boleh pilih untuk training di mana dan kami akan cari trainer berdekatan anda.
Hubungi saya melalui whatsapp untuk tau lebih lanjut tentang pakej TWB dan juga untuk menetapkan tarikh training

Hubungi Kak Hani untuk:-
FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE & The walking Beauty Project !!!

HANI 019-4771175

%d bloggers like this: