Detox Shaklee tu apa? Mungkin ada dikalangan anda yang dah biasa dengar perkataan DETOX. Lately banyak disebut-sebut , dan macam – macam produk detox keluar antaranya JUS DETOX , PIL DETOX dan macam-macam lagi.  Tapi, untuk entry kali ini, saya nak kongsi tentang Keistimewaan Detox Shaklee, dan apa bestnya join Program Detox di bawah Team Jutawan

Detox Shaklee Plan Exclusive  Dari Pakar

Detox ialah singkatan kepada detoxification. Ia adalah proses pembuangan toksin  dari tubuh kita, ia juga dipanggil  nyah-toksin.  Plan Detox Shaklee disediakan oleh PERCUMA oleh nutritionist bertauliah.  Shaklee menyediakan Pelan Pemakanan Detoks 7 Hari.

Mekanisma Detox Shaklee adalah Program Menyeluruh membersihkan toksin dalam badan untuk membantu organ pulih secara semulajadi dan mengoptimumkan fungsinya untuk menyerap nutrisi.

Kalau organ detox kita pun lemah, bagaimana dia nak jalankan tugas untuk buang toksin dari badan kita.

Kenapa Perlu Detox

Detox adalah satu Proses Pembuangan Toksin dari badan melalui ejen-ejen detox.  Untuk menjalani hidup dengan sempurna, sangat penting kita mempunyai tubuh yang SIHAT, CERGAS dan RINGAN supaya kita  MENDAPAT MANFAAT KESIHATAN yang menyeluruh.

Bila toksin dalam badan dapat dikurangkan, banyak manfaat yang kita akan dapat iaitu:

 1. Kita akan rasa LEBIH BERTENAGA
 2. Kita akan rasa lebih SIHAT & CERGAS
 3. Kita akan memiliki KULIT LEBIH CANTIK dan BERSERI
 4. Kita dapat FIKIR LEBIH JELAS, FOKUS dan PANTAS
 5. Kurang BAU NAFAS dan BAU BADAN

Namun, banyak sangat CABARAN masa kini yang terpaksa kita hadapi,  antara faktor yang sebabkan PENAMBAHAN TOKSIN dalam badan adalah:

 1. Pencemaran UDARA – jerebu, asap kenderaan, kilang , bahan kimia dan lain-lain
 2. Pencemaran AIR – Tangki berkarat, pencemaran bahan kimia dalam udara yang akan bercampur dengan air hujan dan pelbagai lagi
 3. Pencemaran Racun Serangga – Sayur dan buah yang kita makan dicemari racun serangga
 4. Pencemaran warna dalam makanan
 5. Terpaksa mengambil makanan yang diproses
 6. Gaya hidup yang selalu STRESS –  Stress mengecutkan sel-sel badan dan juga menghasilkan radikal bebas

 

Keistimewaan Detox Shaklee Bersama Team Jutawan

Walaupun Shaklee telah sediakan semua plan dan menu untuk Detox Shaklee, keberkesanan nya masih bergantung pada mereka yang nak menjalankan detox.  Shaklee sendiri tak akan dapat guide anda secara langsung , jadi disinilah peranannya team.  Dalam usaha untuk mengubah kehidupan kita kepada Gaya Hidup Sihat seterusnya mendapatkan tubuh idaman dan kesihatan yang baik, buat seorang diri, dah ramai yang kecundang, sebab nak kurus, nak sihat ni kena mujahadah.

Jadi, memang kena cari kawan untuk sama-sama saling motivasi untuk capai target kita.  Ramai trainer atau coach di luar sana, hanya  terserah kita untuk buat pilihan.

Kenapa team Jutawan ? Sebenarnya Jutawan ni adalah nama team kami, we aim for JUTAWAN DUNIA AKHIRAT. Detox adalah salah satu program yang dijalankan untuk membantu lebih ramai anak-anak team sihat dan cergas  supaya dapat jalani hidup yang lebih sihat, jadi lebih bersemangat untuk urusan kerja, bisnes dan paling utama ibadah kepada Allah.

Keistimewaan Detox Shaklee by Jutawan

Kita menjalankan coaching selama 3 minggu, iaitu dalah 17  hari SAHAJA.  Ada orang tak suka ambil masa lama untuk kurus. Kalau lama-lama sangat, akhirnya makin kelaut.  Namun, kita bukan program kurus yang epxress, telan-telan terus kurus.  Program Detox Shaklee oleh Jutawan , program yang sangat terancang.

Program Detox Yang Terbaik

Apa Bestnya Jom Detox Jutawan:

 • Tempoh 17 hari adalah satu jangkamasa yang sangat sesuai
 • Program ni dah ada banyak proven success
 • Anda akan dibimbing oleh ramai coach yang dulunya seperti anda juga, tapi dah berjaya melaui program detox
 • Menggunakan produk Shaklee yang terjamin Selamat dan Berkesan
 • Target perubahan menyeluruh , bukan saja fizikal tetapi juga gaya hidup

 

Kisah Kejayaan Detox Shaklee Team Jutawan

Pada bulan September 2019 ini, Program Detom Shaklee by Jutawan telah memasuki Batch ke 14. Bermakna dah dijalankan hampir 10 bulan.  SebulanAda bulan yang  kita terpaksa buat dua kali intake oleh kerana permintaan yang semakin bertambah.  Permintaan dari peserta lama yang nak repeat untuk buang lebih KG juga ramai.

Jadi, nampak kan, betapa berjaya program ini sebab ramai yang excited nak rejoin hingga dapat ideal weight dan sebati lifestyle baru ini.

Jom tengok sedikit kisah kejayaan  peserta Detox Shaklee di bawah team Jutawan ni.

Berikut pula sebahagian kecil testimoni peserta

Sekian perkongsian untuk kali ini.
Saya doakan anda mendapat manfaat dan happy membaca perkongsian saya kali ini.

Hubungi Kak Hani untuk:-
FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE

HANI 019-4771175

%d bloggers like this: