Hebatnya Facial dengan Team Spa TWB , memang rata-rata customer spa kami akan repeat servis dengan Team Spa TWB.  Lebih-lebih lagi bila diaorang tahu Team Spa TWB gunakan produk Shaklee, skincare yang digunakan YOUTH Shaklee pulak tu. So, kepada yang belum tahu lagi apa dia Mobile Spa TWB atau nama penuhnya The Walking Beauty Project, nak bagitau, kami adalah Spa Bergerak Tanpa Kedai yang telah bermula semenjak tahun 2015 lagi.  dah masuk tahun keempat projek spa ini berjalan.

So, jom kita sama-sama tengok, bagaimana projek Mobile Spa TWB ni masih bertahan dan semakin viral semenjak masuk tahun 2018 ni.  Kalau tak viral manakan anda sampai ke sini ye tak he he.  Anyway, jom baca kalau nak tahu macamana Hebatnya Facial dengan Team Spa TWB

Team Spa TWB Ikuti Training Yang Mantap

Semua ahli Team Spa TWB atau ‘beautician’ TWB ni telah menjalani training yang standard mengikut manual training yang disediakan oleh founder TWB, means , seluruh negara termasuk juga peserta di Brunei, bekajar teknik yang sama, pakej yang sama dan produk yang sama.

Yang lagi best, training biasanya dijalankan secara 1 to 1, samada peserta pergi kepada trainer atau trainer ke tempat peserta.  Maksudnya, anda tak perlu tunggu tarikh yang ditetapkan atau tunggu hingga group penuh baru boleh berkursus, peserta training TWB boleh mula berkursus mengikut kesesuaian masa dia dan juga trainer. Mana ada orang buat training 1 to 1 kan, selalunya penuh 1 dewan.

TWB fokus dalam training 1 to 1 ni supaya peserta dapat betul-betul mahir teknik hands on yang disampaikan.  Jom tengok gambar-gambar semasa training ni.

Kenali Hero Team Spa TWB Youth Shaklee

Youth Shaklee ,  antara skincare baharu yang sangat hot di pasaran.  Apabila kita gunakan produk yang hebat, tentulah hasilnya sangat hebat dan memuaskan hati ramai pelanggan Mobile Spa TWB . 

Youth Complex adalah skin care Products yg dihasilkan oleh Shaklee setelah melalui 8 TAHUN PENYELIDIKAN. CEO Shaklee sendiri, Mr Roger yang request Scientist Shaklee utk develop skin care KHAS untuk bantu wanita looks younger longer ..

Youth Complex dibangunkan secara Klinikal oleh pakar2 kulit bertaraf antarabangsa tau!

Set Lengkap YOUTH Shaklee

Keputusan Klinikal Tanpa Kompromi

Boleh baca tentang YOUTH Shaklee ni di entry saya YOUTH SHAKLEE Regimen Penjagaan Kulit & Anti Penuaan

Pendek kata,  Mobile Spa TWB di bawah The Walking Beauty Project  ni semakin mantap apabila munculnya rangkaian produk penjagaan wajah YOUTH Shaklee ni

Testimoni Hebatnya Facial dengan Team Spa TWB

Dah cerita panjang lebar ni, mestilah nak tengok dengan mata sendiri kan, sebenarnya sangat banyak Team Spa TWB share hasil spa mereka sebelum dan selepas.  Kat sini saya kongsikan beberapa testimoni saja ye

Selain testimoni dari Team Spa TWB, Shaklee juga memang sentiasa mengambil serius kesan penggunaan produk ke atas semua penggunanya.  Shaklee telah anjurkan satu event berupa contest mencari Top 6 Youth Stars , yang pastinya, Shaklee tak guna artis tau, artis memang dah cantik, macam – macam skincare dan kaedah rawatan mahal-mahal diaorang ambil.  Tetapi Shaklee, gunakan golongan orang awam pengguna YOUTH Shaklee sendiri.  Jom tengok hasilnya.

Cukup dua  orang YOUTH Stars dulu saya share. Best sangat tau YOUTH Shaklee ni. Customer kami lebih yakin untu tadha muka, tak risau produk timbang kilo atau produk masak sendiri kat dapur rumah tu.

Customer Dah booking setiap minggu

Customer puas hati dan promote kat geng surau pula

Spa Bergerak Tanpa Kedai Lengkap Satu Badan

Haaa, ini best tau.  Walaupun Mobile Spa TWB ni Spa Bergerak Tanpa Kedai , belajar 1 hari dalam masa 4-5 jam saja, tapi semua peserta dah belajar kursus yang lengkap.  jadi selain spa, pelanggan juga boleh add on nak buat spa cantik kaki tangan ke, nak mandi susu dengan bunga bungaan , nak scrub dan urut lulur badan juga sauna buang angin, buang toksin dan bakar lemak pun boleh.

Sebab dalam training TWB memang semua diajar pakej lengkap, bukan belajar sekadar facial saja. Semuanya untuk mudahkan pelanggan dan juga beri peluang kepada setiap ahli Team Spa TWB untuk mengembangkan bisnes spa mereka.  Pelanggan pun seronok sebab all in gitu. Kan best, wanita dah penat-penat balik kerja, jaga keluarga, kerjanya non stop, tapi boleh rehat santai sambil merasai Hebatnya Facial dengan Team Spa TWB

Bagaimana Nak Rasai Hebatnya Facial dengan Team Spa TWB

Pasti teruja kan setelah baca info-info di atas. Jadi , saya dengan berbesar hatinya nak tawarkan anda pakej istimewa Spa Bergerak Tanpa Kedai Saya.  Jika anda bukan senegeri, sebandar dengan saya, jangan risau, anda tetap akan dapat rasai Hebatnya Facial dengan Team Spa TWB sebab kami berada di seluruh negara, Insyaallah boleh merasa punya.

Jom tengok dulu apa servis yang saya tawarkan. Spa saya dinamakan Hanibeauty Spa ( Spa & Fitness ) , sebab dengan saya anda boleh dapat kedua-dua servis, samada nak kurus atau nak cantik atau kedua-duanya sekali.

Jika anda berminat untuk dapatkan servis spa, ataupun nak sertai Team Spa TWB sebagai beautician, jangan segan-segan hubungi saya.

Untuk info lanjut dan sebarang pertanyaan, boleh whatsapp saya kat bawah ye.

Hubungi Kak Hani untuk:-
FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE & The walking Beauty Project !!!

HANI 019-4771175

 

%d bloggers like this: