Kursus Mobile Spa Personal Coaching ?

Ada ke kursus yang begini?  Kenapa nak belajar secara Personal Coaching ?

Umum mengetahui, Kursus Mobile Spa sekarang semakin tinggi demand nya.  Sudah tentulah sebab demand dari pelanggan juga sangat tinggi.  Kenapa dulu-dulu tak banyak permintaan terhadap Mobile Spa ni kan?

Jawapannya sudah tentulah sebab zaman sekarang semua benda nak cepat dan mudah.  Tambahan pula golongan wanita yang suka ber spa ni semakin sibuk bekerja dan mengurus rumahtangga.  Sedangkan makanan dan peralatan rumah ada penghantaran hingga ke depan muka pintu, begitu jugalah dengan servis spa.

Kalau anda ada google mencari kursus spa sebelum ini, tentu anda ada terjumpa kursus spa yang dibuat secara berkumpulan, secara beramai-ramai, nampak grand kan.  Tetapi tidak di Hanibeauty Spa, kami adalah member The Walking Beauty Project, satu projek spa yang menawarkan Kursus Mobile Spa atau Kursus Spa Tanpa Kedai secara PERSONAL COACHING

Kursus Mobile Spa Personal Coaching TWB

TWB atau The Walking Beauty Project adalah Projek Spa Tanpa Kedai menawarkan perkhidmatan spa secara mobile iaitu beautician pergi ke rumah pelanggan.  Juga boleh dijalankan secara Home Spa iaitu pelanggan datang ke rumah beautician.  Ia sebenarnya sangat fleksible dan tidak memerlukan modal yang tinggi seperti kedai spa yang bermodal melebihi 20 hingga 30 ribu.

Projek Mobile Spa The Walking Beauty memang disasarkan untuk wanita-wanita yang mencari-cari pendapatan tambahan dan juga wanita-wanita yang sedang tercari-cari peluang untuk berhenti kerja dan bekerja sendiri di rumah

Walaupun bekerja sendiri di rumah, mereka masih surirumah yang High Class.  Itulah yang TWB ingin bawakan.

Sudah tentu fokus utama adalah untuk menekankan skills yang membolehkan wanita mencari dan dapat buat duit hari-hari dengan cepat, secara INSTANT CASH.  Kemana-mana, dalam apa jua keadaan, selagi wanita ada ilmu ini, mereka tak akan susah.


Instant Cash Dekat Musim Raya

Dari Seorang Jadi 3 Orang Pelanggan

Hasil Spa 3 Hari . Dah belanja RM200 untuk Keperluan Anak

Wow! 7 Orang Sekali Buat Facial, Servis Spa ni Memang Mudah Berjangkit !
Rata-rata peserta kami yang komited boleh menjana pendapatan sekitar RM2000 ke RM5000 sebulan.  Ini hanya dari pendapatan membuat Servis Spa.  Dalam TWB kami ada 5 lagi penjuru income Best kan !
Selain Instant Cash, TWB juga sediakan Career Path.  Jadi TWB adalah satu kursus yang turut menekankan long term business.  Income nya bukan sekadar upah spa semata.
Team TWB juga saling menyokong sesama ahli, jadi anda tak akan keseorangan walaupun dah tamat kursus. Kita sentiasa ada aktiviti, perjumpaan dan kelas-kelas percuma secara online dan offline untuk ahli TWB.
Yang paling BEST …. Kami juga ada oversea trip yang sangat happening !

Team TWB ke PERTH pada 2016 !
Team TWB ke MALDIVES pada 2017 !

Menarik kan ! Tahun 2018 ini Insyallah team TWB akan ke New Zealand

Saya jemput anda untuk teruskan membaca

Siapa Yang Patut Sertai Program Mobile Spa TWB

Berdasarkan pengalaman kami selama hampir 3 tahun mengendalikan projek ini, kami dapati ini adalah antara ciri-ciri wanita yang sangat sesuai dan patut sertai Kursus Mobile Spa TWB :

  • Wanita yang teringin nak buat bisnes tetapi tak tahu nak buat bisnes apa
  • Wanita surirumah yang nak buat income dari rumah.
  • Wanita yang masih bekerja tetapi nak tambah income secara part time.
  • Wanita graduan yang masih menganggur. 
  • Wanita pelajar kolej dan university yang memerlukan duit poket tambahan secara part time.
  • Wanita yang minat sangat bisnes SPA tetapi tiada modal besar nak setup kedai.
  • Wanita yang mempunyai impian untuk buka SPA sendiri.
  • Wanita pengusaha pusat SPA yang kekurangan pelanggan dan terpaksa membayar kos operasi kedai yang tinggi.
  • Wanita yang berkerjaya, tetapi rasa NAK BERHENTI KERJA tetapi ada sumber pendapatan yang melebihi gaji sekarang.
  • Wanita yang melalui CABARAN HIDUP selepas ketiadaan tempat bergantung dan terpaksa menyara anak-anak demi kelangsungan hidup dan berimpian untuk mengubah kehidupan kepada yang lebih baik
Jika anda ada ciri-ciri di atas, anda sangat sesuai untuk sertai team spa The Walking Beauty  dan andalah yang kami cari.  Kursus Mobile Spa ini sangat sesuai untuk anda

Keistimewaan Kursus Mobile Spa Personal Coaching TWB

1) BINA SPA DENGAN JENAMA SENDIRI !

Dengan menyertai TWB anda akan diajar step-by step macamana nak setup Mobile Spa dengan jenama anda sendiri. Kami  akan guide anda semua cara Paling Simple & Practical bagaimana untuk anda set up SPA ATAS NAMA ANDA SENDIRI dengan 5 TEKNIK MUDAH yang senang dipraktikkan !

Anda adalah CEO spa anda sendiri !

2) SPA TANPA KEDAI DENGAN MODAL PALING MINIMA DI PASARAN !

Semenjak awal penubuhan TWB, kita dah fikirkan risiko buka spa yang ber premis.  Modalnya besar dan hanya orang tertentu yang dapat mulakan bisnes spa berpremis.  Tapi anda jangan tak percaya, ramai pengusaha spa ber premis yang datang untuk join TWB sebab mereka nak gunapakai sistem TWB yang berkesan dan proven.

Just nak kongsi dengan anda, modal nak buka kedai spa ni berpuluh ribu.  Nak setup saja dah puluhan ribu, belum termasuk kos operasi, sewa kedai, gaji pekerja, bil-bil dan bermacam lagi.

Sebab iu TWB adalah Spa Tanpa Kedai yang boleh dijalankan dimana-mana sahaja. Selepas training, anda terus dapat semua ilmu, tools dan produk yang yang diperlukan dan anda boleh terus buat duit !

3) PROVEN PRODUCTS : Produk Spa 100% Semulajadi, Terbukti Selamat dan Berkesan !

Kami mengutamakan dan menjamin keselamatan pelanggan dengan menggunakan produk yang selamat, bebas 1500 bahan terlarang yang terdapat dalam skincare biasa.  Kami menggunakan YOUTH SKINCARE dari Shaklee

Saya adalah peminat spa. Dulu-dulu memang rajin pergi spa.  Tapi sekarang apabila tular berkenaan produk racun dan timbang kilo, saya rasa ngeri nak pergi tadah muka ke pusat spa.  Ada tempat yang saya tanya, mereka guna produk yang namanya pun pelik dan tak pernah dengar, ada yang guna produk buatan sendiri.

Kenapa Shaklee?
Kami pilih produk ini kerana semua produk Shaklee telah dicipta oleh pada doktor dan saintis antarabangsa

Lebih istimewa, anda yang sertai TWB akan dapat skill menjalankan servis spa dan juga ilmu Nutrisi , Kesihatan dan Kecantikan dari Pakar Nutrisi Bertauliah.

Produk Spa YOUTH Shaklee

Set Skincare YOUTH yang digunakan untuk semua pelanggan TWB

4) PROVEN MENTOR YANG BIMBING DARI A to Z !
Bila dah join, teragak-agak lagi macamana nak cari customer, macamana nak dapatkan semua peluang dalam TWB, mentor sentiasa ada.

5)  PROVEN SYSTEM !
Dengan sistem inilah, TWB mampu berikan sehingga 6 PENJURU INCOME kepada beautician asalkan follow apa mentor dah tetapkan.  Anda akan dapat bukan sekadar upah spa saja tau !

6) TRAINING DI LOKASI PILIHAN ANDA !

Jangan risau tentang lokasi training . Team TWB kini mempunyai rangkaian Trainer yang Bertauliah di seluruh Malaysia.  Malahan , kita juga ada Certified Trainer di luar negara seperti Australia, Dubai, Mesir dan Jordan

Walau dimana anda berada, tiada masalah untuk anda sertai kursus spa kami.  anya beritahu lokasi anda dan kami akan aturkan dengan trainer berdekatan anda.

7) SUPPORT GROUP
TWB ada Group Support online yang sangat membantu , mesra dan sangat happening.  Kami juga selalu ada gathering untuk menjalin ukhuwah dan sama-sama merancang untuk majukan bisnes

Banyak tips dan strategi yang dikongsi dalam support group ni tau

BAGAIMANA NAK SERTAI TWB ?

Berapa harga  Pakej Spa TWb ?
Apa yang akan anda belajar dalam Kursus Mobile Spa TWB?
Tentu ramai yang nak tau kos training yang ditetapkan oleh pengurusan TWB kan.

SertaiTWB Mobile Spa Academy

Bermula November 2018, Pakej Kursus Spa TWB adalah
berharga RM2999

Pakej Mobile Spa dan Berpantang

PAKEJ 1: FULL BODY SPA + POSTNATAL SPA

>> 5 MODUL FULL BODY SPA

  1. Facial Relaxing Treatment
  2. Body Scrub dan Urut Lulur
  3. Sauna Herba
  4. Mandian Aura Susu
  5. Foot & Hand Spa
>> 7 MODUL POSTNATAL SPA ( Pakej Berpantang ~ Confinement Lady, CL)
      1. Urutan tradisional
      2. Pembuatan param dan pilis
      3. Pemakaian bengkung
     4. Tangas kering dan basah
     5. Bertungku
     6. Penjagaan bayi (tuam, mandi, bercukur)
     7. Ilmu nutrisi penting untuk ibu hamil, bersalin & menyusu.

ATAU,

Pakej Mobile Spa dan Makeover 360

>> 5 MODUL FULL BODY SPA + 6 MODUL MAKEOVER 360
  1. Facial Relaxing Treatment
  2. Body Scrub dan Urut Lulur
  3. Sauna Herba
  4. Mandian Aura Susu
  5. Foot & Hand Spa
>> 6 MODUL MAKEOVER 360
  1. MakeOver MakeUp
  2. MakeOver Hijab
  3. Style Personality Test
  4. Body Analysis
  5. Overall Image

PLUS !
Bukan itu saja, anda akan belajar bagaimana :

  • Nak Tetapkan harga dan kreatifkan pakej untuk jana lebih bnayak income
  • Nak set up tempat spa dengan barang sediada di rumah tapi hasil macam kat spa
  • Nak pelbagaikan pakej dan harga rawatan spa
  • Cara tarik pelanggan , kami sertakan ayat marketing dan teknik yang betul

“Kita kena bayar % daripada income servis spa kepada company atau founder ke?”

Ada org ingat, bila buat bisnes mobile spa TWB, lepas ni kena bagi komisen pada TWB setiap kali dapat customer.

NO NO NO !

Anda hanya perlu bayar yuran kursus mobile spa ni sekali je dan anda dapat sekali produk-produk spa.

Kami Tawarkan PAKEJ LENGKAP KURSUS SPA  + PRODUK + PERALATAN + LIFE TIME COACHING & SUPPORT GROUP

KENAPA TWB BUAT KURSUS MOBILE SPA SECARA PERSONAL COACHING

Matlamat utama TWB diwujudkan adalah untuk bantu seramai  mungkin wanita yang sangat banyak kekangan

Kekangan MASA, TENAGA, ANAK RAMAI , TAK BOLEH TINGGAL ANAK, TAK DAPAT CUTI LAMA2

Dahla kerja, kemudian bila nak pergi kursus kena tinggal anak, tiada sapa yang boleh jaga.  Wanita tiada masa untuk pergi kursus berhari-hari

Oleh itu , melalui PERSONAL COACHING ni, kita design supaya kursus lebih SIMPLE, PADAT, TEPAT dan mesti POWER.  Dan ia memang dah terbukti sebab banyak sangat proven result dari peserta TWB

 

Cuba anda kira! Kat atas ni income hanya dalam 1 jam !

Kalau income 1 jam = RM110, 
kata lah sehari ambil 1 jam je buat service, 
30 hari = RM3300 betul?
TAPI, anda kan belajar 5 modul.
KAlau anda buat PAKEJ PENGANTIN , anda dapat minimum RM250.  Cubalah kira sendiri .
Kalau 4 pengantin seminggu pun dah dapat RM1000
Nak2 hujung tahun ni, team TWB memang target Spa Pengantin
Sangat masyuk tau !
Insyaallah, mudah sangat nak buat duit dengan TWB
Selain tu, kami juga buka peluang kepada semua ibu/mommy/mama/umi yang masih bekerja tetapi ada impian untuk berhenti kerja demi anak-anak dan keluarga tersayang. Dengan bisnes spa atas nama sendiri ni, kita boleh dapat income yang besar seperti waktu masih bekerja, malah jauh lebih besar walau dah jadi suri rumah.

Jangan salah anggap tau!

Bukan nak kata bekerja tu tak bagus, Tak! Cuma kami buka dan beri peluang kepada anda yang tercari-cari bisnes terbaik untuk dimulakan sekarang. Tidak kira lah sama ada sebagai pendapatan utama mahupun pendapatan sampingan.

 

Malah dalam projek Mobile Spa TWB ni juga, pelbagai latar belakang yang ada dari seluruh Malaysia, Brunei, Australia, New Zealand, Mesir, dan beberapa buah negara lagi.

Kami jamin, the moment anda sertai personal coaching, kursus spa secara individu atau kelompok kecil ni, anda akan dapat skills cari duit sampai akhir hayat!

 

 

Income sebahagian dari peserta TWB, Pendapatan tak sampai sebulan join TWB
Kami sangat mementingkan result. Anda tak perlu risau kerana team mentor akan sentiasa pastikan semua peserta dapat balik modal.

Jom tengok antara Kursus Mobile Spa yang kami jalankan secara PERSONAL COACHING

 

 

 

 

 

 

 

Jadi, Tunggu apa lagi??
Jom sama-sama kita jana pendapatan dengan skill mobile spa dengan TWB sekarang!
Let’s be part of us!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hubungi HANI di 019-4771175 untuk tempahan tarikh kursus. 
 
Tempat adalah terhad bagi setiap sesi!

Untuk info lanjut dan sebarang pertanyaan, boleh whatsapp kat bawah ye.

Hubungi Kak Hani untuk:-
FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE & The walking Beauty Project !!!

HANI 019-4771175

%d bloggers like this: