> Kursus Mobile Spa Termurah 2019<

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Selamat datang ke blog haniismail.com .

Jika anda memang sedang merancang untuk perbaiki kewangan pada  tahun 2019 dan sedang mencari – cari bisnes yang high demand, insyaallah TWB lah jawapannya.  Jemput baca selanjutnya.

Saya Hani, pengasas kepada Hanibeaute Spa & Training

Saya menjalankan sesi Personal Coaching Home & Mobile Spa di bawah The Walking Beauty Project (TWB) sejak tahun 2017. Sebagai pengenalan projek The Walking Beauty telah dilancarkan pada tahun 2015, bermakna telah 4 tahun team TWB berpengalaman  melatih ramai owner spa  di seluruh Malaysia dan Brunei.  Ada juga owner spa kita yang berada di Egypt, Australia dan juga Mesir

Alhamdulillah, dah ratusan peserta yang kami bantu.  And amazingly, ramai di kalangan mereka yang telah dapat meningkatkan pendapatan keluarga secara Part Time dan tak kurang juga yang menjadikan TWB  sebagai Karier Sepenuh Masa.  Justeru itu, saya doakan andalah insan seterusnya.

Kursus Mobile Spa Termurah by Hanibeaute Spa & Training

Apakah TWB ?

The Walking Beauty adalah  satu projek yang dijalankan khusus  untuk para wanita yang berminat untuk menjalankan bisnes  Mobile SPA (SPA Tanpa Kedai) .  Ia bukan sekadar bisnes yang hanya mendapat income dari servis spa yang dijalankan , malah para wanita berpeluang menjana pendapatan dari 6 Penjuru Income dan menjadikan ia satu kerjaya

Syukur, sangat ramai yang dah berjaya buat duit hasil menyertai kursus yang kami anjurkan

MISI TWB :
Untuk mencapai Visi tersebut, TWB menyediakan platform yang kukuh dan dilengkapi  ilmu, kemahiran, produk, kelengkapan dan motivasi kepada golongan wanita untuk lebih berani memulakan  Bisnes Mobile SPA atas nama sendiri, dengan modal yang rendah, mereka mampu menjana “instant cash” setiap hari dan pendapatan lumayan setiap bulan
Modal RM2999  Murah ??

Saya sering ditanya oleh bakal-bakal peserta TWB, RM2999 mana murah kak, mahal tu !
Alaaa kak, mahalnya !

Tetapi, setelah saya beri senarai apa yang TWB tawarkan, memang ternyata murah sangat-sangat pakej yang TWB offer untuk anda.

Nak tau tak ? saya sendiri tak pernah jumpa mana-mana pemberi latihan spa yang tawarkan Pakej  Inclusive 5 Spa Courses +  Makeover  Courses ( ada 5 modul makeover tau ! ), dan anda akan dapat juga  Semua Peralatan dan Produk untuk mula bisnes spa pada harga RM2999 !  Habis training dah tak perlu keluar duit untuk mula bisnes spa anda.

Dan, training anda boleh dijalankan walaupun anda seorang saja peserta, means, kami jalankan kursus secara Personal Coaching untuk pakej Spa.  Untuk dapatkan maklumat lanjut tentang Personal Coaching, anda boleh tersukan pembacaan di post terdahulu saya Belajar Kursus Mobile Spa Secara Personal Coaching .

Saya Bersama Peserta Baru TWB

Saya Bersama Peserta Baru TWB

Kursus Yang dijalankan Secara Personal Coaching atau Maksimum 2-3 Orang sahaja

Untuk pakej Makeover, oleh kerana ia adalah  additional , maka ia dijalankan secara berkumpulan di dalam kumpulan kecil . Setelah anda sah sebagai ahli TWB iaitu selepas menjalani training spa, anda akan diaturkan untuk kursus Makeover  pula

Kursus Makeover ni, kalau anda nak tau, ia biasanya dijalankan oleh Perunding Imej Profesional, kosnya agak mahal dan biasanya dihadiri oleh mereka yang High Profile.  Mentor bagi kursus Makeover ini telah melalui banyak training dengan Perunding Imej Profesional yang kini bergelar Certified Professional Image Consultant.  Kos yang beliau telah laburkan dah mencecah ribuan ringgit dan telah diperuntukkan masa yang banyak, tetapi kami bawakan dalam TWB supaya ia boleh dipelajari oleh semua golongan wanita.

Jom lihat apa yang TWB offer untuk anda

Apa Anda  Dapat Dengan Pakej Spa Termurah 2019

Sejak tahun 2015, TWB telah bermula dengan pakej serendah RM1000 ke bawah, tetapi peserta yang join tak dapat income yang besar dan tidak dapat sustain dalam bisnes spa.  Income mereka biasa -biasa saja.

Tapi bermula tahun 2018, Pakej Spa TWB telah di upgrade dan dilengkapi semua keperluan untuk peserta terus boleh Buat Duit Dengan Bisnes Mobile Spa. Kami jamin, anda yang join tak akan rugi dan akan dapat jana income dan balik modal dengan cepat.

PAKEJ THE WALKING BEAUTY  RM2,999

Pakej Kursus Home & Mobile Spa TWB

Produk dan Kelengkapan Yang Anda Dapat

 

Dengan menyertai Kursus Mobile SPA TWB, anda akan dapat belajar semua kursus di bawah:-

1. How To Setup And Running Your Home & Mobile SPA
2. Facial Relaxing Treatment
3. Herbs Sauna
4. Body Scrub And Lulur
5. Aura Milk Bath
6. Hand And Foot SPA

7. FREE Optional Courses!

  • Face Analysis
  • Body Analysis
  • Style Personality Test
  • Overall Image
  • Basic Hijab Styling
  • Basic Make Up Training

Selain kursus di atas, semua peserta akan  dibekalkan dengan kelengkapan untuk memulakan Bisnes Home And Mobile SPA  iaitu:-

✅1. Sijil Penyertaan TWB
✅2. Shaklee SPA Products (Youth Skincare Complete Set, Scrub, Masker)
✅3. Shaklee Beauty Set
✅4. Keahlian Shaklee PERCUMA (Starter Kit)
✅5. Professional SPA Trolley Bag
✅6. Ion Massage
✅7. Basic Skin Analyzer
✅8. SPA Trial Kit
✅9. Taining Manual
✅10. Personal Coaching & Practical Training Session with TWB Certified Trainer
✅11. Support Group (Online dan Offline)
✅12. Career Development in Spa Industry
✅13. Peluang jana pendapatan dari 6 Penjuru Income TWB

Pakej yang sangat lengkap kan !
Jika di luar sana, untuk anda pelajari semua modul di atas, kosnya hampir sama tetapi tiada produk dan kelengkapan yang disediakan, dalam TWB hingga ke profesional trolley bag pun kita beri.

Tahun 2019 ini merupakan tahun untuk kita semua lebih berusaha untuk kehidupan yang lebih berjaya dan bahagia.
Impian saya tahun ini juga adalah untuk kukuhkan status kewangan saya dan bebas dari segala hutang

Banyak impian yang saya nak capai, dan saya tak akan biarkan tahun 2019 berlalu tanpa sebarang peningkatan.

Jika anda juga memang sedang mencari-cari solusi untuk lebih mantap dalam kewangan, buat persediaan untuk masa depan supaya jika kita perlu tinggalkan kerjaya sekarang, kita sentiasa ADA PILIHAN .
Supaya, jika berlaku musibah atau dugaan dan cabaran hidup, kita sentiasa ada backup dan tidak jatuh terduduk tanpa punya apa2

Team Mobile Spa TWB Yang Sangat Happening

Buat bisnes ini, anda tak akan keseorangan, kita sentiasa ada online dan offline support.  Walau anda seorang suri rumah, anda masih berpeluang untuk hadir majlis ilmu dan majlis santai2 bersama ahli TWB.  Yang pastinya , majlis TWB walaupun santai, akan sentiasa ada pengisian untuk saling memajukan diri dalam bisnes

Bagaimana Nak Sertai Bisnes Mobile Spa The Walking Beauty

Kami buka kemasukan untuk training spa TWB ini sepanjang masa.  Anda boleh pilih untuk training di lokasi mana dan kami akan cari trainer berdekatan anda.
Hubungi saya melalui whatsapp untuk tau lebih lanjut tentang pakej TWB dan juga untuk menetapkan tarikh training

Hubungi Kak Hani untuk:-
FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE & The walking Beauty Project !!!

HANI 019-4771175

 

%d bloggers like this: