Part Time Job Mobile Spa

Saya pernah ditanya seorang kawan, kenapa saya perlu buat bisnes lagi, kenapa perlu susah payah buat Part Time Job Mobile Spa ni.

Hurm, susahkan nak cerita pada orang yang tak nampak keperluan menjadi kaya dan mempunyai impian besar-besar.

Saya kata macam tu sebab, dulu saya pun tak terbuka minda untuk buat semua ni. Saya rasa life saya dah ok. Walau rasa tak dapat pergi melancong dengan trip mewah, tak dapat beli barang mahal-mahal, saya rasa itu tak menjadi masalah as long hidup saya dapat diteruskan.

Kenapa Nak Buat Part Time Job

Bila saya mula terdetik nak buat bisnes as Part Time Job.

Gaji cukup… (rasa cukup pada masa tu, walhal lepas untuk diri sendiri aje), kereta, rumah semua dah beli, tapi kerja yang sibuk buat saya makin takde masa.  Selalu kena outstation, kena tinggal anak-anak. Kalau time betul-betul busy nak siapkan dokumen, selang seminggu kena tinggal rumah. Berhari-hari pulak tu

Betul lah orang kata, masa antara perkara yang tak boleh dibeli dengan duit, selain kesihatan, cinta, kebahagian , ketenangan dan lain-lain

Dari situ, mula lah saya ada kesedaran yang saya perlu buat bisnes. Saya perlu mulakan sekarang supaya saya tak perlu selamanya tiada masa untuk keluarga, untuk diri sendiri dan untuk saya dengan pencipta.

Pilih Part Time Job Mobile Spa

Kenapa saya pilih Part Time Job Mobile Spa?

Haa, sebelum saya mula mobile spa, saya adalah Pengedar Sah Shaklee Malaysia.  Setelah saya guna dan saya dapat #ShakleeEffect sendiri dan keluarga, saya makin jatuh cinta dengan produk, dengan company dan falsafah Shaklee

Kemudian, mentor saya Puan Ainul run projek mobile spa pada tahun 2015. Yang bestnya spa yang menggunakan 100% produk Shaklee yang Selamat, Berkesan dan Mesra Alam.

Saya sememangnya sangat suka pergi pusat spa, tapi saya selalu rasa sangsi dengan bahan-bahan yang mereka guna. Saya tau banyak pusat spa beli produk dari kedai yang membekal produk spa secara pukal, kebanyakannya dari China. Tak berani rasa nak tadah muka.

Projek Spa Shaklee, Brilliant sangat idea ni tau.  Sebab menggunakan rangkaian produk yang sangat selamat, dihasilkan dan dipantau oleh gabungan para siantis dan pakar.

Selain itu, yang lebih best, projek ini di design untuk membolehkan anda dapat 6 Penjuru Income, bukan sekadar anda dapat income dari servis spa, malah banyak lagi peluang.

Jom baca selanjutnya.

10 Sebab Kenapa Perlu Segera Mulakan Part Time Mobile Spa

Semenjak tahun 2015, alumni TWB telah menjangkau hampir 1000 orang.  Mereka rata-rata memilih untuk buat Part Time Job Mobile Spa selepas google dan buat perbandingan pakej

Kelebihan Part Time Job Mobile Spa Khusus Projek Spa TWB adalah

1. Bina Spa Jenama Sendiri

Walaupun buat bisnes spa sebagai Part Time sahaja, anda masih boleh ada spa dengan jenama sendiri. Anda akan belajar teknik mudah Step by Step yang sangat mudah diaplikasi

 

2.Bina Spa Dengan Modal Minima

Jika anda pernah berimpian untuk buka spa yang ada kedai atau butik kecantikan, besar betul modal yang perlu anda keluarkan. Mungkin RM25000 hhingga RM50000 atau lebih lagi. Anda perlu ada target pelanggan yang ramai supaya boleh cover perbelanjaan modal yang telah dikeluarkan. Perbelanjaan bulanan juga sangat tinggi.

Tapi, dengan mobile spa, modal minima saja anda perlu keluarkan. Malah ia sehingga tiada risiko.

3. Bisnes Yang Mudah dan Fleksibel

Anda boleh jalankan servis spa ini mengikut masa anda sendiri. Walau ke mana saja pergi, jika dah ada skill spa TWB yang sangat mudah, mudah saja anda nak income.

4. Instant Cash

Dah tengok kan kat atas tadi betapa fleksibelnya par time job ni. Dimana saja, boleh buat duit.

Tak perlu tunggu bayaran bulanan atau mingguan, bila-bila saja ada wanita, insyaallah mudah sangat nak buat cash

5.Jana Income 6 Penjuru

Bila anda buat servis spa, anda akan dapat upah spa. Betulkan? Mestilah ada upah kan.

Tapi, dalam Mobile Spa TWB, anda berpeluang dapat 5 lagi penjuru income. Nak tau apa dia penjuru2  tu boleh klik link wasap saya di bawah nanti ye.

6. Mudah Kembangkan Rangkaian Bisnes Spa

Pernah terfikir nak buka kedai dan nak buka cawangan? Dengan TWB setelah anda training, dah mula jana income Penjuru 1 dari servis spa, kita akan guide anda untuk kembangkan rangakaian team spa anda sendiri.

Lebih rangkaian, lebih income kan!

7. Bisnes Spa Sebagai Karier

Bisnes Part Time Job Mobile Spa boleh jadi karier. Bukan saja suri rumah, malahan orang yang berkerjaya juga boleh jadikan mobile spa ni sebagai karier bila sudah berhenti kerja

Ramai wanita bekerja yang berimpian untuk bekerja sendiri dan jaga anak di rumah. Tapi takut tiada backup kewangan.

Ramai peserta TWB yang dulu bekerja, telah reaign dan buat Mobile Spa secara full time carrier.

Buat bisnes mobile spa, tapi team kami selalu ada event, business meeting dan seminar.

8. Peralatan Lengkap Untuk Mula Bisnes

Selepas training, anda akan dapat pakej lengkap. Tak perlu pening rugi masa , wang dan tenaga untuk cari barang untuk mula bisnes.

9. Proven Result

Ada banyak sangat proven success dari alumni TWB. Hampir setiap hari , mereka share income yang diperolehi dalam group alumni

10.Proven Mentor

Nak buat sesuatu bisnes, kita mesti tengok berjaya ke mentor yang kita ikut ni. Betul? Itulah kriteria utama saya semasa decide untuk mula Part Time Job Mobile Spa ni

11. Lokasi Training Berdekatan Anda

Jika anda nak mulakan bisnes mobile spa ni, anda diberi pilihan untuk training di lokasi anda berada. Jika anda ada kekangan masa dan kekangan penjagaan anak kecil, insyallah ada kelonggaran untuk bawa anak bersama. Training dijalankan boleh secara 1 to 1 hingga maksimum 4 orang sahaja.

Saya semasa buat training kepada 2 peserta.

Kita buka slot kecil sebab nak peserta dapat diberi tumpuan oleh trainer.

Bagaimana Nak Sertai

Bulan Mac 2019 ni kita open 2 pilihan pakej. Anda boleh pilih ikut kesesuaian bajet anda.

Apa yang anda akan dapat:

Package A: RM 1,999
– Sijil Penyertaan
– Starter set Youth Skincare
– Trial Kit Spa
– Mobile Bag Spa
– 5 courses (Facial, Body Scrub, Foot & Hand Spa, Sauna, Aroma Milk Bath)

Package B: RM 2,999
– Sijil Penyertaan
– Complete Youth Skincare
– Trial Kit Spa
– Trolley Bag Spa
– Skin Analyzer
– Ion Massage
– Facial bowl
– 5 courses (Facial, Body Scrub, Foot & Hand Spa, Sauna, Aroma Milk Bath)
– BONUS! Make Over Class worth RM 1k

Tempat adalah terhad bagi setiap sesi!

Untuk info lanjut dan sebarang pertanyaan, boleh whatsapp kat bawah ye.

Hubungi Kak Hani untuk:-
FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE & The walking Beauty Project !!!

HANI 019-4771175

 

 

 

 

%d bloggers like this: