Bisnes Mobile Spa sememangnya sedang berkembang pesat di Malaysia.  Sangat banyak syarikat produk kecantikan, badan-badan tertentu juga orang perseorangan yang buat mobile spa.  Jika anda memang mencari bisnes mobile spa, anda akan berjumpa dengan banyak penyedia training mobile spa .  Terpulang pada anda untuk memilih penyedia latihan yang sesuai dengan bajet anda, yang sesuai dengan keperluan dan minat anda.
Oleh kerana anda telah sampai ke blog saya, maka saya jemput anda untuk melihat-lihat dan menilai Bisnes Mobile Spa cara TWB atau nama penuhnya The Walking Beauty Project

Pada bulan Ogos ini , team kami banyak buat Business Opportunity PERCUMA (BOP Percuma)
Antara free preview yang kami buat untuk memberi gambaran jelas kepada lebih ramai oran tentang TWB



Kami sentiasa adakan preview ini untuk sebarkan tentang peluang-peluang dalam TWB

Pengasas Bisnes Mobile Spa The Walking Beauty

Pengasas projek Spa TWB ini adalah puan Ainul Shahrazad, belaiu adalah master coordinator dalam Shaklee.  Beliau adalah seorang engineer di dyarikat oil & gas terkemuka negara.  Tapi akhirnya mimilih untuk resign dan buat bisnes Shaklee secara full time.  Hebatkan, seorang engineer memilih untuk jadi seorang suri rumah.

Sebab kenapa, saya pasti ramai wanita mempunyai sebab yang hampir sama , kenapa nak berhenti kerja dan jadi suri rumah.  Sebab utama adalah nak jaga sendiri anak di rumah, tertekan dengan stress kerja di pejabat dan ingin kan time freedom, betul tak?


Gambar kiri semasa founder masih beerja sebagai engineer
Gambar kanan semasa dah jadi surirumah

Gambar sekarang

Dan puan founder sekarang seorang yang sagat success dan mula sebarkan tentang manfaat TWB kepada ramai orang.  Rupa paras juga berubah dan transform habis bila dah konsisten mengamalkan suplemen Shaklee dan sekarang pula aktif dalam TWB

Bagaimana Bisnes  Mobile Spa TWB Tercetus

Founder TWB sebenarnya dah sangat stabil dalam kewangan, bonus Shaklee pun dah capai 1 juta.  Kenapa selepas dia dah ada income terkumpul 1 juta dari Shaklee, beliau mula set up bosnes spa ni pula.

Jawapan beliau adalah, beliau sangat yakin Shaklee boleh bagi apa yang kita nak.  Hanya perlu usaha yang kuat dan fokus.  Ramai anak didik beliau juga sangat sayang Shaklee, sebab semua yakin produk Shaklee hebat, ramai dah rasa kesan hebat #ShakleeEffect .  Tetapi, anak didik masih memerlukan kewangan yang kukuh, mereka perlu cash hari2.  Dalam masa yg sama , mereka juga nak buat bisnes Shaklee.

Jadi, selepas google, buat carian, buat analisis, beliau sendiri wujudkan projek spa TWB ni.

Proven Result Bisnes Mobile Spa TWB

Dalam TWB, kami mengutamakan proven result dari ahli TWB.  Sangat banyak kursus spa di luar sana, ada yang gah pad anamanya, pada ramainya orang yang join, pada besar dan moden serta canggihnya tempat training, tapi bila habis kursus, pelatihnya tak dapat pun income spa yang banyak, walhal dah berhabih beribu ringgit untuk training.

Setakat yang saya google, belum ada kursus spa yang tawarkan 5 courses dalam 1 hari, dan lepas saja habis kursus terus boleh buat duit.

Di TWB,  mereka yang join akan di bimbing hinggga dapat buat cash dan dapat balik modal dengan cepat


Jaminan TWB

Dalam TWB , bukan saja founder malah mentor dan peserta-peserta memberi jaminan yang TWB ni modul dia sangat powerful tau.  Untuk setup Bisnes Mobile Spa TWB ni, founder hadir kursus spa dan marketing yang bernilai lebih 22K

Dalam projek TWB, dah tersedia

– PROVEN SYSTEM
– PROVEN MENTOR
– PROVEN SUPPORT
– PROVEN RESULTS
– PROVEN PRODUCTS

Ramai yang takut-takut dan beramin-main di fikiran, boleh ke diaorang buat , sedangkan langsung tiada basic dan pemalu pulak tu.

Di TWB,
jika anda tak  tahu cara nk setup Spa dan mulakan bisnes spa
jika anda tak tahu cara nk tetapkan harga servis anda
jika anda tak tahu cara nk cari customers dan buat marketing
jika anda tak confident nk buat service Spa pd org lain

Semua tu akan di ajar. in fact, semangat semua ahli TWB ni sentiasa membara, Sebab group support sangat powerful.
Yang malas lemau, pun tak jadi nak lemau2 bila kawan2 share buat spa dan dapat duit .

Pakej Kursus Spa Termurah TWB

Kursus Spa TWB ni adalah antara yang termurah saya pernah jumpa. Ajar 5 Course beserta training dan juga dapat semua barang, murah sangat lah tu.

Jika anda join TWB sekarang, berikut adalah pakej yang anda akan dapat

Harga Pakej TWB: RM1,999

👉Youth Skincare
👉scrub product
👉masker product
👉sauna herba
– – – – – – – – – –
👉Beg SPA
👉Steamer
👉Ion massage
👉Trial kit
👉Sijil
– – – – – – – – – –
Belajar 5+1 courses

-Relaxing facial
-Body Scrub
-Aura Bath
-Hands & Foot Spa
-Sauna

+1 how to set up home & mobile spa


Jadi, jika anda dah temui peluang yang sangat best ni, jangan lepaskan begitu saja. Ramai peserta TWB yang sedang buat duit cash hari2, tapi kita masih mencipta alasan.

Jangan segan2 hubungi saya untuk mendapatkan info tentang supplemen dan juga jika berminat untuk join team kami untuk peluang bisnes yang sangat luas !

Hubungi Kak Hani untuk:-
FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE

HANI 019-4771175

%d bloggers like this: