KESIHATAN ADALAH KEKAYAAN YANG SEBENAR

Kalau kaya dengan emas, intan berlian dan wang ringgit yang banyak tapi terlantar sakit, wang yang banyak pun dah tak dapat bahagiakan kita.


Assalamualaikum
Selamat datang ke blog HaniIsmail.com.
Sedar tak sedar, hari ni dah hampir sebulan saya consume supplement shaklee DENGAN BEGITU KONSISTEN SEKALI. kenapa saya uppercase kan semua tulisan tu ye… He he. Saya dah mula amik shaklee dari jun 2013 tapi tak makan secara konsisten. Jadi hasilnya memang tak terasa la. Ilmu pun takde masa tu.
Alkisahnya bila saya decide utk join shaklee pd 19 desember 2014, bila dah jd distributor…saya beri lebih masa untuk memahami kepentingan supplement.
Alhamdulillah saya dipertemukan Allah dengan group shaklee yg sangat happening dan informatif, saling bantu membantu. Melalui sharing & discussion tentang detox, saya faham kepentingan detox, saya buat detox dgn konsisten kemudian consume supplement shaklee..kesannya SUBHANALLAH, ALHAMDULILLAH.
Sekarang saya lebih cergas dan bertenaga untuk menggalas tanggungjawab sebagai hamba Allah, isteri, ibu, pekerja dan juga bisnes. …bisnes kraf kesayangan saya dan juga terbaru shaklee saya.
Sekarang ni yg bestnya, walaupun dah seharian tenaga dihabiskan di tempat kerja…..di sebelah malamnya Selepas tidurkan dayana saya sudah mampu sambung kerja2 rumah, persediaan ke sekolah my super kiddos dan prepare bahan2 utk solid food dayana utk esok harinya. Saya dah boleh siapkan kerja rumah sehingga 12 malam dan bangun semula dlm jam 5 pagi dengan mudah dan cergas.
Kalau dulu2, adoyaiiii teruk betul….sekali dgn tidurkan baby dayana, mummy nya pun tidur terus sampai ke pagi. Kadang2, tk tukar baju tidur pun. Tapi itu dulu.
Sekarang, Kesihatan saya meningkat 200% !!! Alhamdulillah, Subhanallah, Allahuakbar
Ini la tahap kesihatan terbaik saya semenjak 10 tahun lalu…semenjak saya dah bekerja, berkahwin dan mempunyai anak. Sebenarnya ramai wanita membuat kesilapan tidak memberi perhatian kepada kesihatan sendiri semenjak berkeluarga. Sedangkan kaum wanitalah yg memainkan peranan utama dalam keluarga dan juga tempat kerja.
Ada tak mummy2 diluar sama macam saya. Saranan saya silalah usahakan pengambilan supplement. Macam saya dulu…kesihatan ni tak jaga langsung, bila anak2 sakit…kita pun stress…badan pun tak kuat.
Alhamdulillah, sekarang tidak lagi. Sepanjang weekend ni Dayana tak sihat, saya pulak ada order custom design perlu siapkan untuk seorang kawan di Putrajaya .
Setelah siap saya keluar untuk hantar artwork tersebut. Balik baru sambung urus rumah yg tak sempat kemas siang tadi. dan sekarang saya sempat lagi blogging memalam gini..dah kul 12 rupanya…Alhamdulillah syukur atas kurniaanmu Ya Allah
Nak tau set apa yang saya guna kat atas tu?? Sudah tentulah Set Optimum Health. Pasti menjamin kecergasan sepanjang hari. Vitalea + B- Complex + Vita C. Cuba lah!
Jika anda berminat untuk mendapatkan konsultasi percuma berkenaanSupplemen Shaklee , jangan segan-segan hubungi Kak Hani 019-4771175.  


Hubungi Kak Hani untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and

BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

HANI 019-4771175


%d bloggers like this: