Tahniah buat anda  !
  
Set Kurus Shaklee antara set produk Shaklee yang menjadi pilihan ramai. Tahniah kepada anda kerana sampai ke haniismail.com .  Saya pasti anda telah google dan mencari-cari penyelesaian kepada masalah berat badan anda.  Ini adalah LANGKAH PERTAMA untuk anda berjaya.
 
Banyak program kurus online dan offline sekarang ni yang wujud ibarat cendawan tumbuh.  Anda berhak memilih program yang sesuai dan berkesan untuk anda.
 
Nak tau RAHSIA kami bantu ramai peserta turun berat dengan berkesan?  Jom ikuti penerangan di bawah.

Assalamualaikum.
Kak Hani doakan semua pembaca HaniIsmail.Com dikurniakan kesihatan dan sentiasa dirahmati Allah S.W.T.

Entry kali ini khusus untuk kongsi bagaimana ramai peserta Program NECK ( Now Everyone Can Kurus ) berjaya turun berat badan dengan berkesan.

Program ini diasaskan oleh Master Mohd Firdaus Mat Saad.  Jom ikuti apa kata beliau.

Apa Kata Pengasas Now Everyone Can Kurus


Dah tengokkan, nampak Shaklee ?
Haaa inilah antara rahsia kejayaan penurunan berat badan para peserta NECK.

Kak Hani happy sangat sebab dah jadi sebahagian dari Shaklee Effect ni.

Berjaya Turun 13 KG
 

Melalui Program NECK dan sokongan nutrisi  Set Kurus Shaklee memberikan impak yang sangat besar dalam proses seseorang untuk kurus secara sihat.


Rahsia 1: KENAPA SET KURUS SHAKLEE SANGAT BERKESAN

Set Kurus Shaklee adalah nutrisi semulajadi yang tepat untuk anda yang nak kurus dengan cepat dan selamat.

Jika anda google, Set Kurus Shaklee adalah yang berada di top ranking. Banyak testimoni kejayaan yang anda temui.

Banyak produk di luar sana yang hanya fokus kepada bakar lemak saja. Wah ! Kalaulah bakar lemak semudah ABC, takdelah kat Malaysia ni masalah obesiti buat pening Pak Menteri dan Mak Menteri kan.

Oleh sebab itu, Shaklee tampil dengan empat (4) mekanisma dalam penurunan berat badan.

4 Mekanisme Set Kurus Shaklee tersebut adalah:

1) BAKAR
2) BUANG
3) BINA
4) BERTENAGA
 
Gabungan 4 mekanisme ini bukan sahaja membantu penurunan berat badan tetapi peserta akan bertambah sihat, bertenaga dan bonusvaganza nya bertambah cantik.
 
Kami menggunakan produk SHAKLEE kerana kami yakin ia adalah jenama supplemen yang telah terbukti SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI sejak 60 TAHUN lalu dan semestinya HALAL  
Shaklee Difference


Rahsia 2: SET KURUS SHAKLEE + FORMULA MUDAH MESTI KURUS

Set Kurus Shaklee tu dah sangat lengkap dan bagus.  Tapi, tak semestinya dengan hanya beli set ini anda terus berjaya kurus.  Nak kurus ni mesti banyak halangan, cabaran dan rintangan yang mesti dihadapi.

Jadi, pengasas NECK telah tetapkan agar semua peserta WAJIB menggunakan Formula Mudah Mesti Kurus NECK ini. 

 

Formula Mudah Mesti Kurus
 
Formula ini menetapkan nilai kalori harian yang perlu anda  ambil atau kurangkan untuk mencapai target yang anda sendiri tetapkan.
 
Peserta juga perlu berbincang tentang realistik penurunan yang boleh dicapai.  Kita buat program ni untuk bantu lebih ramai  orang kurus dan sihat, Bukan hanya untuk sertai dan berangan penurunan berat yang tidak realistik.
 

Rahsia 3: GROUP JEMAAH YANG HEBAT


Tentu ramai yang nak kurus, rasa sangat malu bila nak diet.  Takut kawan-kawan ejek dan sebagainya.  Diet sendiri-sendiri selalunya tak menjadi.  Betul kan?

Nak kurus kena ada kawan-kawan yang beri sokongan.  Kawan-kawan atau geng yang punya semangat dan halatuju yang sama untuk kurus.

Kami di NECK wujudkan suasana itu untuk beri sokongan kepada anda yang nak turunkan berat badan.  Walaupun secara online, kami dah berjaya satukan peserta yang tak pernah kenal, jadi sangat rapat dan saling support each other.

Group ini akan selalu motivasikan anda dan selalu bakar semangat anda untuk kurus.

Group Online Coaching NECK & SlimFit Group

 

 

Rahsia 4: KUASA PSIKO COACH, KREW & RAKAN JEMAAH


NECK dah masuk tahun ke-3, dan sangat jelas bahawa kejayaan NECK adalah dibantu juga oleh sokongan padu dari Coach & Krew.

Krew NECK ni sebenarnya adalah bekas peserta NECK juga, jadi mereka sangat faham dengan masalah semua peserta kerana semua dah mereka lalui.

Di dalam group, coach akan guide, beri task, beri bimbingan.  Krew pula akan turut  berkongsi apa yang mereka makan dan senaman apa yang mereka buat setiap hari. Ada hari, peserta akan di perdengarkan pengalaman jerih perih krew turunkan berat badan.

Memang terbakar sangat tau berada dalam group ni.

BAGAIMANA NAK DAPATKAN SET KURUS SHAKLEE DAN SERTAI COACHING


Ramai juga yang hubungi Kak Hani beritahu, mereka pernah ambil Set Kurus Shaklee, tapi tak berjaya kurus.  Lepas Kak Hani tanya mereka, rupanya cara mereka salah.

Sebenarnya, untuk kesan yang terbaik, anda mestilah ambil semua produk mengikut cara dan masa yang betul.

Memilih Kak Hani sebagai Pakar Set Kurus Shaklee anda adalah sangat tepat kerana Kak Hani ada teknik pengeambilan Set Kurus Shaklee yang betul.  Kak Hani juga adalah antara peserta yang dah berjaya kurus dengan Set Kurus Shaklee

Dah hampir 2 tahun Kak Hani menyumbang sebagai Krew NECK iaitu semasa Batch 7 lagi iaitu bermula Ogos 2015.  Insyaallah, pengalaman dengan Set Kurus Shaklee hanya di hujung jari je. Insyaallah.

Jom tengok Testimoni Hebat Set Kurus Shaklee + Coaching Kurus Online No 1 NECK

 

 

 

 

Moga dari entry yang Kak Hani tulis dan perkongsian testimoni dari mereka yang telah berjaya kurus dan sihat ini memberikan anda semangat dan motivasi untuk berusaha menurunkan berat badan.
 
Nak dapatkan lebih Tips dan Motivasi untuk kurus ??
Jemput baca link di bawah
Dapatkan SET KURUS SHAKLEE sekarang !!
 
Jika anda berminat untuk mendapatkan konsultasi percuma berkenaan Set Kurus Shaklee dan Program Now Everyone Can Kurus, jangan segan-segan hubungi Kak Hani 019-4771175.  
 
Moga anda berjaya KURUS & SIHAT. 
Hubungi Kak Hani untuk:-
FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

HANI 019-4771175

%d bloggers like this: