Top 10 Vitamin Shaklee dalam carta bestseller pada tahun 2017 memang terbaiklah.  Tak sangka yang paling top tu adalah vitamin Shaklee yang paling premium iaitu VIVIX.  Jadi nampak sangat kat sini yang vitamin Shaklee ni memang super premium sebab walaupun ianya mahal, tapi masih menjadi pilihan ramai.

Sebenarnya bagi saya, tak mahal pun semua vitamin Shaklee ni berbanding manfaat yang diperolehi dari setiap biji tablet yang kita ambil. Tapi dah ramai benar kawan-kawan di luar sana asyik  mengeluh mengatakan Shaklee ni mahal, saya fikir sebenarnya ia satu yang sangat positif . Mahal dan Premium. Padan dengan kualiti tanpa kompromi yang Shaklee hasilkan dalam setiap vitamin yang dikeluarkan.

Jom saya kongsikan apa dia vitamin yang mendapat tempat di hati rakyat Malaysia ni.


Cantik nya Shaklee Display Semua Vitamin dalam Ranking Best Seller ni 

 

Top 10 Vitamin Shaklee No 1 VIVIX 

Vivix Shaklee  adalah minuman botani dalam bentuk  cecair pekat berwarna merah. Ia mendapat panggilan sirap ajaib dan juga sirap awet muda.  Terhasil daripada kandungan anggur muscadine dan tumbuhan  lain. Ia mengandungi resveratrol yang bersifat anti oksida, anti inflamasi dan anti kanser. Cerita panjangnya boleh baca di sini >> Vivix Sirap Awet Muda Terbaik Dunia, 10X Lebih Berkuasa Berbanding Resveratrol Tunggal

 

Top 10 Vitamin Shaklee No 2 ESP Soy Protein

ESP adalah Energizing Soy Protein yang merupakan produk yang sangat popular, digemari ramai terutama wanita kerana kesan hebat yang dimilikinya sebagai sumber protein yang natural.

Cerita selanjutnya boleh baca di sini >> ESP Shaklee Antara 10 Produk Shaklee Paling Top

 

Top 10 Vitamin Shaklee No 3  Omega Guard

Omega 3 dari Omega Guard mempunyai pelbagai manfaat untuk kesihatan badan.  Tambahan pula Omega Guard Shaklee sangat tulen berbanding minyak Omega 3 lain yang dijual di pasaran.

Cerita selanjutnya boleh baca di sini >> Omega Guard Shaklee Minyak Ikan Paling Tulen di Dunia

 

Top 10 Vitamin Shaklee No 4 Sustained Release Vita-C Plus

Ramai yang mengamalkan Vitamin C Shaklee ini untuk kuatkan sistem imun dan juga untuk kecantikan kulit. Cerita selanjutnya boleh baca di sini >> Keistimewaan dan Kelebihan Vitamin C Shaklee (Sustained Released Vita-C Plus)

 

Top 10 Vitamin Shaklee No 5  Ostematrix

Cerita selanjutnya boleh baca disini >> Kelebihan Kalsium Ostematrix Shaklee

 

Top 10 Vitamin Shaklee No 6  Alfalfa Complex

Alfalfa Complex adalah merupakan Formula Signature Shaklee.  ia dibangunkan oleh Dr Shaklee pada tahun 1950-an.  Ia diperbuat daripada tumbuhan Alfalfa atau nama saintifiknya Medicago Sativa, secara organic di California.  Ia juga dikenali sebagai Raja Segala Tumbuhan

 

Top 10 Vitamin Shaklee N0 7  Vita-E Complex

Vitamin E Shaklee sagat digemari untuk tujuan kecantikan kulit dari dalam .  Ia membantu merawat masalah kulit dari dalam.  Mengandungi tambahan Selenium dan Ekstrak Grape Seed menjadikan ia jauh lebih baik dari Vitamin E lain di pasaran.  Sangat sesuai untuk mereka yang ada masalah parut, kulit kering, berjerawat dan jeragat.

 

Top 10 Vitamin Shaklee N0 8  Vita-Lea

Vitalea merupakan multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. nama asalnya dikenali sebagai “Vitaliza-Mineral” dan ia diringkaskan sebutannya  kepada “Vita-min”, dan perkataan vitamin yang disebut kini asalnya dari Shaklee.  Sejarah vitamin tercipta dari suplemen pertama Shaklee. Hebat kan!

Top 10 Vitamin Shaklee N0 9 Collagen Powder

Shaklee Collagen Powder mengandungi 4,000mg Kolagen proprietari RSS dari Sisik Ikan Merah, kolagennya dipilih dengan sangat  teliti yang diekstrak daripada sisik Ikan Merah.

Ia  berfungsi bagi mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit.

 

Top 10 Vitamin Shaklee N0 10  Lecithin

 

Untuk dapatkan penerangan lebih jelas tentang  vitamin terlajak laris di atas, boleh klik di link yang saya beri.  Insyaallah di entry akan datang saya akan tulis pula berkenaan 5 lagi vitamin yang berada dalam carta Top 10 Vitamin Shaklee ni.

JIka anda berminat  untuk mendapatkan Top 10 Vitamin Shaklee di atas,  boleh dapat kan FREE Consultation dari saya.

Jangan segan2 hubungi saya untuk mendapatkan info tentang supplemen dan juga jika berminat untuk join team kami untuk peluang bisnes yang sangat luas !

Hubungi Kak Hani untuk:-
FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE

HANI 019-4771175

 

 

%d bloggers like this: