Glamorous Mobile Spa ? Apa kriteria yang korang cari kalau nak pergi spa. Atau mana-mana spa je tak kisah, asal ada je, tadah muka. No no no tau, kita dah penat  kerja seharian, pendapatan sebulan dari keringat kita apa salahnya kita labur sedikit untuk kesihatan, kecantikan dan ketenangan diri kita.

So, mestilah kena pilih spa yang best, yang terapis kecantikan nya ada skill yang mantap untuk belai muka dan badan kita, produk mesti produk high class, takkan nak produk timbang kilo betul tak, dan kita mesti nak cari spa yang selesa untuk pelihara aurat kita, kena pilih  spa muslimah yang diyakini selamat.

TWBGlamorous Mobile Spa, Betul Ke?

Pada saya, pertama kali saya tahu tentang TWB, my 1st impression… Wow! Nampak high class nya projek ni. Masa tu saya tengok branding dia, The Walking Beauty Project, best nama nya. Then saya ada nampak header & tagline TWB

“We Believe All Woman is Beautiful”

Juga
“Beauty With Brain”

Saya memang tak ambil masa yang lama untuk join projek ni. Sebab membaca nama & branding nya pun dah rasa meremang. He he.

Sebelum decide untuk join, saya cuma teliti beberapa perkara:

1. Boleh ke buat duit dengan mobile spa ni. Dah buat bisnes kan, mestilah kita nak income, dan saya bukan saja lihat berapa banyak income saya boleh dapat, tapi saya juga siasat, bisnes ni boleh ke menambah nilai dan membantu orang lain especially wanita. Saya lihat projek spa ni  tawarkan income 5 penjuru dan dah ramai wanita dibantu

2. Apa manfaat lain yang saya boleh dapat. Ada special reward tak, saya bukan nak sekadar income, tapi saya nak ada reward juga aktiviti sosial, supaya minda dan status sosial saya sentiasa berkembang

3. Siapa yang sesuai buat bisnes spa ni. Ada tak profesional macam saya yang join. Semua peringkat umur sesuai join projek ni tak

4. Ramai ke customer yang suka dan puas hati dengan kualiti servis TWB

TWB Glamorous Mobile Spa – Income 5 Angka

Dalam banyak-banyak kursus spa yang saya google, kursus spa TWB satu-satunya yang saya jumpa tawarkan income 5 penjuru.

Apa tu? Macam hairan juga bila tau, tapi bila saya selidik, memang betul.

Income pertama TWB adalah dari servis spa. Upah spa antara RM50 – RM 250 mengikut pakej.

Income kedua pula adalah dari keuntungan runcit hasil jualan suplemen Shaklee. Oleh kerana TWB adalah Spa Shaklee, terapis kecantikan TWB memang sangat pakar dalam konsultasi vitamin kecantikan dalam dan luar.

Income ketiga sudah tentu dari bonus Shaklee. Semua terapis kecantikan TWB sangat banyak kelas nutrisi dan marketing. Selalu dengarkan, nak buat bisnes jual suplemen ni sangat mencabar, tapi di TWB ia lebih mudah. Setiap terapis kecantikan ada career path dalam TWB dan Shaklee

Income keempat dan kelima adalah top income dalam karier terapis kecantikan TWB. Ia hanya dimaklumkan selepas anda telah sah sebagai ahli TWB.

Wah! Macam happening sangat ye. Boleh lihat feedback di bawah. Glamour juga ye team TWB ni. Sangat havoc diaorang ni

TWB Glamorous Mobile Spa – Trip Tahunan Luar Negara & Pelbagai Aktiviti

Yang ni lagi satu yang saya terpikat sangat dengan TWB, fuh! memang TWB the glamorous mobile spa! Bayangkan buat spa pun dapat travel oversea. Sapa yang taknak pergi jalan2 oversea kan. Tiap tahun team TWB akan ada trip ke luar negara.

Pada tahun 2016 team TWB ke Perth tau. Destinasi pilihan TWB pada tahun 2017 pula ialah Maldives, dan pada tahun ini, insyaallah team TWB akan terbang ke Paris Kota Cinta. Nampak tak, destinasi pilihan TWB ni bukan destinasi biasa-biasa. Founder TWB memang memang tentukan lokasi yang top2 dan very high class.

 

Dan yang menarik lagi, trip tahun depan pun dah ada cadangan. Insyaallah Switzerland akan kami jejaki.

Selain trip, TWB juga selalu buat aktiviti gathering di resort, restoran2 yang best macam menara KL dan banyak lagi.

Pendekkata kalau anda ada plan untuk berhenti kerja dan jadi suri rumah, anda terpaksa jadi surirumah high class. He he, sila jangan kecam saya tau, tapi ini memang betul, ramai suri rumah high class dalam TWB

TWB Glamorous Mobile Spa – Terapis Kecantikan Pelbagai Latarbelakang

Dalam TWB juga, ada pelbagai latarbelakang pekerjaan. Ada suri rumah, ada pelajar lepasan SPM, ada pelajar IPT, eksekutif, cikgu , audiologist dan ahli farmasi. So, nampak sangat kan karier spa ni sangat digemari. Tapi spa TWB lah, kalau spa lain saya tak pasti.

 

TWB Glamorous Mobile Spa – Pelanggan Puas Hati

Customer spa TWB ni, bila dah rasa sentuhan jari jemari beautician TWB, mesti akan repeat servis. Customer kami bukan dikalangan orang biasa saja tau, ada dari kalangan artis dan datin2 juga tau.

Mereka sangat suka teknik TWB dan of course la produk yang kita guna tu sangat best kesannya.

Macamana ? Best tak TWB? Nak pakai duit lebih , pulun buat spa lebih kerap. Ada ahli TWB yang dah miliki macam-macam aset dari bisnes TWB ni tau

So, rugi sangat tau kalau tak join projek ni.

Kalau minat nao sertai TWB, boleh contact je tau. Lagi best sebab TWB day ada TWB Academy sekarang. Melalui akademi online ni, semua yang join TWB akan diberi bimbingan dan task untuk dapat balik modal RM1999

Nak join wasap saya 019-4771175

 

 

%d bloggers like this: